1/5
News Gulf - BAE İş İlanları screenshot 0
News Gulf - BAE İş İlanları screenshot 1
News Gulf - BAE İş İlanları screenshot 2
News Gulf - BAE İş İlanları screenshot 3
News Gulf - BAE İş İlanları screenshot 4
News Gulf - BAE İş İlanları Icon

News Gulf - BAE İş İlanları

News Gulf
Trustable Ranking IconGüvenilir
1K+İndirme
14.5MBBoyut
Android Version Icon8.1.0+
Android sürümü
2.0.2(12-01-2024)En son sürüm
-
(0 İncelemeler)
Age ratingPEGI-3
Yükleme
1
Kurulum dosyasını indir ve aç
2
Unblock AptoideAptoide is a safe app! Just tap on More details and then on Install anyway.
3
Kurulumu tamamla ve Aptoide'i aç
app-card-icon
DetaylarİncelemelerSürümlerBilgi
1/5

açıklaması News Gulf - BAE İş İlanları

"News Gulf - En Son BAE Güncellemeleri ve İş İlanları" ile tanışın; Öncelikle güvenilir ve güncel haber güncellemeleri ve istihdam fırsatları sunmaya odaklanan, size Körfez bölgesi hakkında benzersiz bir haber sunan, başvuracağınız profesyonel haber ve iş platformunuz. Güvenilirliğe olan bağlılığımız, Dubai'nin özel kapsamı ve BAE'den günlük haber güncellemeleri dahil olmak üzere Körfez'deki en son olaylardan haberdar olmanızı sağlar.


Ana Özellikler:


1. Kapsamlı Haber Kapsamı:

Kapsamlı haber kapsamımızla Orta Doğu'daki en son gelişmeleri takip edin. Son dakika haberlerden derinlemesine analizlere kadar size güncel olaylar hakkında çok yönlü bir bakış açısı sunmaya çalışıyoruz.


2. Özel Körfez Güncellemeleri:

En önemli olaylara, trendlere ve hikayelere ilişkin özel kapsamımızla Körfez bölgesinin kalbine dalın. Siyasi, ekonomik, kültürel veya sosyal konularda yanınızdayız.


3. Dubai Haber Merkezi:

Özel haber merkezimiz aracılığıyla hareketli Dubai şehrini keşfedin. Bu dinamik metropolü şekillendiren en son etkinlikleri, projeleri ve yenilikleri keşfedin.


4. BAE Günlük Haberleri:

Gününüze BAE'den gelen günlük haber güncellemelerimiz ile bilgili başlayın. Günün olaylarına ilişkin kapsamlı bir genel bakışa sahip olmanızı sağlamak için en alakalı hikayeleri seçiyoruz.


6. İş Platformu:

Körfez bölgesinde kariyer fırsatları mı arıyorsunuz? Entegre iş platformumuz, en yeni açık pozisyonların seçilmiş bir listesini sunarak profesyonel yolculuğunuzda bir sonraki adımı atmanıza yardımcı olur.


7. Platformlar Arası Erişilebilirlik:

Kullanıcı dostu web sitemiz veya Android ve iOS platformlarındaki resmi News Gulf uygulaması aracılığıyla içeriğimize sorunsuz bir şekilde erişin. Nereye giderseniz gidin bağlantıda kalın.


8. Haber Tutkusu:

News Gulf'un arkasında yüksek kaliteli haber içeriği sunma konusunda tutkulu bir ekip var. Tutkumuzu gelişen bir çevrimiçi platforma dönüştürmeye kararlıyız ve sizi bu yolculuğun bir parçası olmaya davet ediyoruz.


Körfez bölgesinin en son haber güncellemeleri ve iş fırsatları için tek durak noktayı deneyimlemek için şimdi News Gulf uygulamasını indirin. Beklentilerinizi karşılamayı ve aşmayı hedefliyoruz, haber tekliflerimizi size sunmaktan keyif aldığımız kadar sizin de keyif almanızı sağlıyoruz. Bilgi sahibi olmanın ve bağlantıda kalmanın kolaylaştırıldığı News Gulf'u seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

News Gulf - BAE İş İlanları - Sürüm 2.0.2

(12-01-2024)
Diğer sürümler
Yenilikler ne- Geliştirilmiş uygulama kararlılığı ve performansı.- Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki iş fırsatlarına doğrudan erişim için BAE İş Bağlantısı özelliği eklendi.- Kullanıcıları güncel ve ilgili haberlerle güncel tutmak için Entegre Son Haber Sistemi.- Daha iyi bir ilk kullanıcı deneyimi için görsel olarak çekici bir Açılış Ekranı tanıtıldı.- Uygulama içindeki belirli makalelerin veya konuların kolayca keşfedilmesi için Haber Arama seçeneği eklendi.

Henüz yorum veya değerlendirme yok! İlk yorumu yapmak için lütfen

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
İyi Uygulama GarantiliBu uygulamalar virüs, malware ve diğer kötü niyetli saldırılara karşı güvenlik testinden geçti ve herhangi bir tehdit içermez.

News Gulf - BAE İş İlanları - APK Bilgisi

APK sürümü: 2.0.2Paket: com.newsgulf.app164731
Android uyumluluğu: 8.1.0+ (Oreo)
Geliştirici:News GulfGizlilik Politikası:https://newsgulf.ae/privacy-policy-android-appİzinler:33
Ad: News Gulf - BAE İş İlanlarıBoyut: 14.5 MBİndirme: 1Sürüm : 2.0.2Yayın Tarihi: 2024-01-12 11:31:58Min Ekran: SMALLDesteklenen CPU:
Paket kimliği: com.newsgulf.app164731SHA1 İmzası: B8:60:7E:D6:85:F4:91:F7:9B:A8:C3:F0:79:3A:FF:09:DA:2A:84:79Geliştirici (CN): AndroidKurum (O): Google Inc.Yerel (L): Mountain ViewÜlke (C): USEyalet/Şehir (ST): California

News Gulf - BAE İş İlanları uygulamasının en son sürümü

2.0.2Trust Icon Versions
12/1/2024
1 i̇ndirme13 MB Boyut

Aynı kategorideki uygulamalar

Hoşuna gidebilecekler...